Telefoonnummer

Over Twins Investments

De allround ontwikkelaar van businessunits en bedrijfsruimte

Over Twins Investments

Bouwen aan werkend Nederland. Mkb-bedrijven vormen het hart van de Nederlandse bedrijvigheid. Goed voor de overgrote meerderheid van Nederlandse arbeidsplaatsen. Sinds 1999 realiseert Twins Investments aantrekkelijke bedrijfsunits. Onmisbaar voor het Nederlandse bedrijfsleven, maar ook een interessante belegging voor iedereen die een goed rendement zoekt. 

Wij brengen vraag en aanbod samen. Vraag naar bedrijfsruimtes en aanbod op toplocaties. Daarmee zijn we al tientallen jaren een onmisbare schakel tussen ontwikkelaars, investeerders en mkb-bedrijven. Juist in de steeds schaarsere Nederlandse ruimte zien wij kansen en zetten we stappen vooruit. Bijvoorbeeld door direct samen te werken met grondbezitters die kansen op herontwikkeling willen benutten.

Wij ontwikkelen en realiseren met vertrouwen, op eigen risico en rekening. Zo houden we de vaart erin en brengen we broodnodig vastgoed naar de markt. Dat past ons goed. Wij staan voor kwaliteit en creativiteit. No-nonsense en gewoon aan de slag.