Telefoonnummer

Beleggen in bedrijfsunits

Wij realiseren businessunits voor de grote mkb-markt

Beleggen in bedrijfsunits

Twins Investments realiseert al jarenlang bedrijfsunits. Dit zijn bedrijfsruimtes vanaf 70 m², geschikt voor een breed scala aan bedrijven. Daarbij kiezen we zorgvuldig. Aantrekkelijke architectuur op aansprekende locaties met veel perspectief. Een duurzame belegging die met de economie meegroeit en uitstekende kansen biedt op een goed rendement. Ideaal voor beleggers die een goed en betrouwbaar rendement zoeken in een bewezen product.

Voordelen investeren in businessunits

Onze bedrijfsunits en bedrijfsverzamelgebouwen zijn een toegankelijke vorm van zakelijk vastgoed. Deze bedienen een brede markt van ondernemers en bieden daarom een betrouwbaar rendement. Binnen die context profiteert u van alle voordelen van investeren in nieuw vastgoed:

  • Huurinkomsten met indexering
  • Profijt van waardestijging
  • Nieuwbouw met weinig onderhoudslasten
  • Geen overdrachtsbelasting

Omdat wij enkel nieuwe bedrijfsunits realiseren, betaalt u over uw investering geen 10,4% overdrachtsbelasting. In plaats daarvan betaalt u btw, die u in de meeste gevallen zakelijk kunt verrekenen.

Hoogwaardige en duurzame bedrijfsunits

Door in bedrijfsunits te beleggen profiteert u van de voordelen van het bezit van nieuw vastgoed. Waarde realiseren voor beleggers is iets dat we bij Twins al decennia doen. Daarom realiseren we niet ‘zomaar’ vastgoed, maar letten we extra scherp op een aantrekkelijk aanbod voor de lange termijn. Bij onze projecten speelt visuele kwaliteit een grote rol. Geen anonieme blokkendozen, maar representatieve bedrijfshuisvesting waarop zowel de eigenaar als gebruiker trots kunnen zijn.

Beleggen in bedrijfsunits vergeleken met andere investeringen

Als u een aantrekkelijke investering zoekt, overweegt u wellicht ook andere beleggingen. Wat voor u het aantrekkelijkst is, hangt af van specifieke omstandigheden. In vergelijking met andere investeringen zijn de bedrijfsverzamelgebouwen die Twins Investments realiseert relatief veilig. Het rendement ligt doorgaans hoger dan bij obligaties en is bijna net zo zeker. Bovendien investeert u in een waardevast product. Dat biedt zekerheid.

Paul Beurskens
Makelaar en commercieel medewerker
Paul Beurskens Makelaar en commercieel medewerker [email protected] 0174 289 946
Kim Peters
Marketing en commercieel projectmanagement
Kim Peters Marketing en commercieel projectmanagement [email protected] 0174 289 946