Telefoonnummer

Aanbod bedrijfsunits

Bedrijfsunits die nu in ontwikkeling zijn

Projecten in:

Bekijk onderstaand ons aanbod van projecten die gerealiseerd worden of waarvan de bouw binnenkort start.

Zoekt u een geschikt project om in te beleggen of heeft u zelf bedrijfsruimte nodig? De projecten in het onderstaande overzicht zijn actueel. Hiervan is de bouw gestart of start deze binnenkort. Voor u als ondernemer of belegger liggen er nog volop kansen om de vruchten te plukken van deze hoogwaardige businessunits.

aanbod
17 bedrijfsunits

Nieuwegein, Bedrijfsunits

Highlights

Op bedrijventerrein Plettenburg in Nieuwegein realiseren wij 17 bedrijfsunits. De units variëren van oppervlakte en zijn verdeeld over twee bouwblokken. Heeft u interesse in dit project? Laat het Kim Peters weten via: 0174 - 289946 of via [email protected].

Dit project is een samenwerking met BPI Vastgoed. Twins Bouw zal de bouw voor haar rekening nemen.

aanbod
52 bedrijfsunits

BLEND units, Best Eindhoven

Highlights

Op bedrijventerrein 't Zand in Best op een unieke hoekkavel realiseren wij BLEND business units. 52 units van verschillende afmetingen. De verkoop is onlangs gestart. Heeft u interesse in een unit? Laat het Kim Peters weten via: 0174-289946 of [email protected].

Dit project is in samenwerking met BPI Vastgoed. Twins Bouw zal de bouw voor haar rekening nemen.

aanbod
53 Bedrijfsunits

MercuriusParc, Leeuwarden

Highlights

Aan de Jupiterweg op bedrijventerrein de Hemrik in Leeuwarden ontwikkelen wij 'MercuriusParc'. Dit project omvat in totaal 53 bedrijfsunits in verschillende fases. Praktische en duurzame units in een architectonisch jasje en eigen parkeerplaatsen! De bouw is begin juli 2022 gestart. Er zijn nog units beschikbaar om te kopen en te huren. Neem bij interesse contact met ons op.

aanbod
40 bedrijfsunits

Eurovaart units, Sittard

Highlights

Project “Eurovaart units” wordt gerealiseerd in Sittard, op een goed bereikbare en uitstekend zichtbare locatie aan de Parijsboulevard hoek Lissabonlaan, op Bedrijvenstad Fortuna.

Dit project omvat in totaal 40 bedrijfsunits, verdeeld over 3 bouwblokken, in oppervlakte variërend van 43 m² tot 81 m² begane grond vloeroppervlak. De gebouwhoogte bedraagt circa 8,5 meter en alle units zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer over het gehele begane grond vloeroppervlak.

Dit project is in samenwerking met BPI Vastgoed. Twins Bouw zal de bouw voor haar rekening nemen.

aanbod
30 bedrijfsunits

Valkhuys Units, Valkenswaard

Highlights

Project 'Valkuys Units' wordt gerealiseerd in Valkenswaard, aan de John F. Kennedylaan 40, op bedrijventerrein Schaapsloop l. De locatie ligt bij de ingang van het bedrijventerrein, op ca. 150 meter van de rotonde met de Leenderweg richting A2 (Eindhoven-Maastricht) en het centrum van Valkenswaard. Dit project omvat in totaal 30 bedrijfsunits, in oppervlakte variërend van 122 m² tot 146 m² totale vloeroppervlak. De gebouwhoogte bedraagt circa 8.5 meter en alle units zijn standaard voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer over het gehele begane grond vloeroppervlak.

Dit project is in samenwerking met BPI Vastgoed. Twins Bouw zal de bouw voor haar rekening nemen.

aanbod
18 Bedrijfsunits

Weerendijck Units, Zwanenburg

Highlights

Het project bestaande uit 18 bedrijfsunits vanaf 154 m² begane grondoppervlakte, wordt gerealiseerd op bedrijventerrein De Weeren. Bedrijventerrein De Weeren is gelegen in Zwanenburg, gemeente Haarlemmermeer. Veel bedrijven zijn hier gevestigd door de unieke liggen tussen de A200/N200, A5, A9 en nabij A10 en A4, wat het berijventerrein populair maakt.

aanbod
43 Bedrijfsunits

Dordtse Vijn, Dordrecht

Highlights

Project "Dordtse Vijn" wordt gerealiseerd in Dordrecht, aan de Olivijn 500, op bedrijventerrein Dordtse Kill lll. Dit betreft een modern en efficiënt opgezet bedrijventerrein, uitstekend gelegen nabij de A16 (Rotterdam-Breda). Dit project omvat in totaal 43 bedrijfsunits die in fases in verkoop gaan. Inmiddels is 70% verkocht van dit project.

aanbod
23 bedrijfsunits

Best, Breevenpark

Highlights

Breevenpark bedrijfsunits bestaat uit 23 units op een uitstekende locatie op het bedrijventerrein in Best variërend van ca. 137 m² tot 206 m². Momenteel is het project volop in aanbouw. Wilt u meer informatie over dit project? Laat het Kim Peters weten via: 0174 - 289946 of via [email protected].

Dit project is een samenwerking met BPI Vastgoed. Twins Bouw zal de bouw voor haar rekening nemen.

aanbod
34 bedrijfsunits

Den Bosch, Bedrijfsunits

Highlights

Op het bedrijventerrein "De Rietvelden" aan de Hedikhuizenweg in Den Bosch worden er 34 duurzame bedrijfsunits gerealiseerd. Variërend van 100 m² tot 118m² en standaard met betonnen verdiepingsvloer en eigen parkeergelegenheid. De bouw is gestart!

Interesse of vragen? Laat het Kim Peters weten via: 0174 - 289946 of via [email protected].

De ontwikkeling van dit project is een samenwerking met BPI Vastgoed. De bouw is in handen van Twins Bouw

Niet gevonden wat u zocht?

Hebben wij momenteel geen project in ontwikkeling in de door uw gewenste omgeving? Laat het ons gerust weten, gezamenlijk kunnen we kijken of we dit alsnog kunnen realiseren.

Interesse in een bedrijfspand met zowel loods als kantoor? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.