Telefoonnummer

Kavel ontwikkelen

Heeft u vastgoed dat u graag (her)ontwikkelt?

We delen onze expertise graag in een samenwerking!

Ondanks de aanhoudend grote vraag is hoogwaardige bedrijfshuisvesting schaars in Nederland. Dat komt door beperkte ruimte en diverse regels en voorwaarden bij het ontwikkelen ervan. Tegelijk zijn er veel vastgoedbezitters die grond of verouderd vastgoed (her)ontwikkelen tot moderne en eigentijdse bedrijfshuisvesting. Twins Investment werkt samen met vastgoedbezitters om waarde te creëren.

Waarom samenwerken met Twins?

Twins Investments heeft decennia ervaring met het ontwikkelen van hoogwaardig vastgoed van A tot Z. Wij kennen de regels en voorwaarden, zien de potentie van een locatie en rekenen snel voor wat de baten kunnen zijn van duurzame herontwikkeling. Bezit u grond of verouderd vastgoed? Wij maken de complexiteit van herontwikkeling eenvoudig en koppelen dat vanzelfsprekend aan een aantrekkelijk financieel perspectief. U bent zeker niet de eerste. Hieronder een aantal voorbeelden van ontwikkelde projecten in samenwerking met de grondeigenaar.

Verouderd vastgoed herontwikkelen

Als u verouderde bedrijfsruimte bezit, raakt u dat in uw portemonnee. De onderhoudslasten stijgen, terwijl ouder vastgoed moeilijk in de markt ligt. Actuele en toekomstige duurzaamheidseisen maken het er niet makkelijker op. Wat u nodig heeft is een onderbouwde businesscase voor herontwikkeling. Daarvoor delen we graag onze expertise en starten we een samenwerking.

Bij Twins ontwikkelen we bouwkavels voor utiliteitsbouw vanaf 2.500 m². Heeft u een dergelijke kavel en zoekt u een geschikte partner voor het ontwikkelen? Wij nemen u de complexiteit uit handen en laten onze ervaring voor u werken.