Telefoonnummer

De Jade Fase 3

24 bedrijfsunits

Projectdetails

  • Locatie Bedrijventerrein Prisma, Bleiswijk
  • Opdracht

    Na een succesvolle eerste fase, in opdracht van Twins Investments, hebben wij ook fase 2 van De Jade gerealiseerd in Bleiswijk op bedrijventerrein Prisma. Naast de complete bouw hebben wij ook de afbouw van de units naar wens van de kopers uitgevoerd.

  • Partners in dit project

De klant aan het woord

Joost Wonen is een van de kopers van de eerste minuut van Den Harnasch fase 2. Eerder hadden zij interesse getoond in Den Harnasch fase 1, dit kwam alleen net te vroeg voor ze. Enige tijd na de oplevering van fase 1, startte de verkoop van fase 2. Dit kwam als geroepen voor het bedrijf. Tevens was de ligging, dicht bij hun eigen winkel in het hart van Den Hoorn, en de bereikbaarheid doorslaggevend om over te gaan tot koop.

De tussengelegen unit met verdiepingsvloer gebruiken zij deels voor opslag en deels voor kantoor. Beneden hebben zij opslag voor producten voor klanten en voorraad, boven is de kantoorruimte. Deze is als meerwerk er in gemaakt.

“Daar wij zelf geen eigen mogelijkheden hebben in het afbouwen van een bedrijfsunit, hebben wij maximaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden vanuit Twins Bouw. We hebben o.a. de verdiepingsvloer, toiletten, muren, plafondafwerking laten doen, maar ook de keuken hebben wij door Twins laten plaatsen. De bouw is zeer netjes uitgevoerd. Tijdens de bouw wordt er ook netjes opgeruimd en de mensen die er rondlopen zijn vriendelijk en behulpzaam. Tevens was het contact met Twins laagdrempelig. Dit was ons eerste pand wat we kochten en hebben veel aanpassingen tussendoor gedaan, dit werd iedere keer goed opgepakt en uitgevoerd op de bouw.” Aldus Joost en Rosalie.

Bij de volgende aankoop van een unit zou Joost voor een gasloze unit kiezen. Nu is de regelgeving omtrent gasloos bouwen sowieso gewijzigd en zijn alle Twins Investments projecten waarvor de vergunning na juni 2018 zijn aangevraagd gasloos! Mooie reden voor een vervolg aankoop van Joost en Rosalie ;)

“We zijn ongelooflijk trots op onze loods, het ziet er netjes uit en we hebben het al met veel plezier in gebruik genomen – Joost” Vanuit Twins Bouw ook veel lof over Joost en Rosalie van Joost Wonen, een enthousiaste ondernemer in een prachtig pand. We wensen jullie nog vele successen toe!

- Joost van Joost Wonen uit Den Hoorn